Internetski preglednik koji koristite je zastario. Za optimalno iskustvo koristite neki od sljedećih preglednika.
ples

Aldina Topčagić & Margareta Klobučar: Displaced Rythms

Plesni performans Displaced Rhythms (10 min):  24.7. – 21:30, Klaustar uz krstionicu Katedrale sv Jakova

Panel diskusija Encounters of Peace: 25.07. – 10.30, Kuća umjetnosti Arsen

Nakon zapažene izvedbe plesne intervencije Displaced Rythms u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu povodom Međunarodnog dana plesa, plesna umjetnica Aldina Topčagić sudjelovat će na panel diskusiji pod nazivom Susreti mira na poziv Šibenik Dance Festivala te izvesti plesnu intervenciju u pratnji sopranistice Margarete Klobučar.

Aldina Topčagić je osnivačica i umjetnička ravnateljica udruženja Art Alive. Rođena je u Bosni i Hercegovini, a od 2007. g. živi u Austriji i radi diljem Europe. Nastupala je u muzeju Guggenheim u Bilbau, Kraljevskom muzeju likovnih umjetnosti u Belgiji, Muzeju Joanneum u Grazu, Kunsthausu u Grazu, muzeju Fabrica de Arte Cubano u Havani.
Sopranistica Margareta Klobučar glazbenu je naobrazbu počela u rodnom Sisku, a studij pjevanja završava na Sveučilištu za izvedbene umjetnosti u Beču u klasi prof. Franza Donnera. Gostovanja je vode u Njemačku, Norvešku, Makedoniju, Sloveniju, Francusku.

“Displaced Rhythms”, Aldina Topčagić & Margareta Klobučar, BiH/Austria, Croatia – Šibenik Dance Festival (sibenikdancefestival.com)

www.artalive.at 

https://www.artalive.at/about-art-alive-aldina-topcag

https://www.margareta-klobucar.com/biografie

https://sibenikdancefestival.com/art-cube-program/panel-discussions