Internetski preglednik koji koristite je zastario. Za optimalno iskustvo koristite neki od sljedećih preglednika.
glazba

Andrea Linsbauer Trio: Caprice Viennois

Bečka pijanistica Andrea Linsbauer završila je svoj studij glazbene pedagogije s težištem na pratnji pjesme, pjevanju i glazbenom vođenju na Sveučilištu za glazbu i scensku umjetnost u Beču. Također je dovršila studij romanistike (talijanski) na Sveučilištu u Beču s odlikom. Pijanistica Linsbauer se s velikom strašću posvećuje praćenju pjesme i komornoj glazbi.

Hege Gustava Tjønn rođena je u Norveškoj, a živi u Beču. Svoje obrazovanje započela je u državnoj opernoj školi u Oslu. Nakon studija njen ju put vodi k prvom stalnom angažmanu u kazalište Vorpommern gdje stječe široko iskustvo i proširuje repertoar u dijelu opere, operete i mjuzikla. Ubrzo gostuje na brojnim kazalištima kao na primjer u Dresdenu, Salzburgu, Innsbrucku, Beču, Londonu, Kopenhagenu i Luzernu.

Cornelia Gradwohl rođena je 1980. godine u Salzburgu. Virtuozna je violinistica te glazbena nastavnica. Studij na Sveučilištu za glazbu i scensku umjetnost u Beču započela je 2000. godine kod prof. Ernsta Kovacica, gdje je diplomirala 2005. Kao docentica i profesorica za violinu još od 2007. godine radi na  Joseph Haydn Konzervatoriju Eisenstadt. Također nastupa kao solistica te je član Haydn Chamber ansambla, koji je 2013. osnovala sa čelistom  Hannesom Gradwohlom i pijanistom Lucom Monti.

Ove tri izvanredne glazbenice nastupiti će zajedno na koncertu u sklopu programa Lopudskog ljeta. Ljetni program odvija se uz potporu grada Dubrovnika te turističke zajednice grada Dubrovnika.

http://www.andrealinsbauer.at/

https://www.tjoenn.com/

https://haydnkons.at/ueber-uns/organisation/lehrende/lehrer/cornelia-gradwohl/

https://www.dubrovnik.hr/

https://tzdubrovnik.hr/

Andrea Linsbauer Trio: Caprice Viennois
Andrea Linsbauer Trio (c) Georg Zwettler