Internetski preglednik koji koristite je zastario. Za optimalno iskustvo koristite neki od sljedećih preglednika.
glazba

Ivar Roban Križić: Sound

Ivar Roban Križić završio je studij kontrabasa na Institutu za jazz pri Umjetničkoj akademiji u Grazu. Trenutno živi i radi u Beču, gdje radi na doktoratu o slobodno improviziranoj glazbi na Sveučilištu za glazbu i izvedbenu umjetnost.

U ljeto 2020. g. snimio je svoj prvi album „Sound“. Album je posvećen istraživanju novih zvučnih produkcija, praksama slobodno improvizirane glazbe, kao i međuljudskim odnosima koji utječu na spontani glazbeni izraz.

Sada po prvi puta predstavlja svoj album u Hrvatskoj. Glazbeno će ga pri tome pratiti: Gerald Preinfalk (profesor za klasični saksofon na Umjetničkoj akademiji u Grazu), Peter Herbert (profesor za kontrabas na Sveučilištu Anton Bruckner u Linzu) i Nikola Vuković (apsolvent na Akademiji za jazz pri Umjetničkom sveučilištu u Grazu).

Ulaz je slobodan!

https://hr-hr.facebook.com/ivar.robankrizic

vizualna umjetnost

Wojciech Czaja: Almost

Otvorenje izložbe povodom Noći muzeja 2022.

razgovor

Klimatski forumi petkom @ MSU

Razgovori o pokretu protiv klimatskih promjena u Hrvatskoj i Austriji u okviru izložbe ekološki angažiranog umjetnika Olivera Resslera.

vizualna umjetnost

Austr-i-ja bogata poviješću 1848. – 1945.

Izložba studenata Filozofskog fakulteta u Osijeku o različitim vidovima austrijske povijesti od polovice 19. do polovice 20. stoljeća.