Internetski preglednik koji koristite je zastario. Za optimalno iskustvo koristite neki od sljedećih preglednika.
radionica

Izrada fotoknjiga s Klausom Pichlerom i kolektivom Oaza

Radionica izrade fotografskih knjiga u organizaciji Akademije dramske umjetnosti je namijenjena studentima preddiplomskog i diplomskog studija fotografskog usmjerenja, koji imaju fotografski rad spreman za prezentiranje u obliku knjige. 

Polaznici će tijekom radionice raditi na tome da vlastite fotografske projekte oblikuju u mediju knjige. Na tome će raditi sa studentima dizajna, pod mentorstvom Maše Poljanec i Nine Bačun, asistentica na Studiju dizajna i članica dizajnerskog kolektiva Oaza, te s austrijskim fotografom Klausom Pichlerom, autorom brojnih fotografskih knjiga. Radionica će se odviti kroz dva uzastopna vikenda u ožujku, kojima će prethoditi jedan uvodni online sastanak. Kroz dva intenzivna vikenda, svaki od polaznika će realizirati svoju fotografsku knjigu u jednom primjerku, koja će se po završetku radionice izložiti na izložbi u ADU galeriji f8.

Popratni program:

– u petak 10.3. u večernjim satima će se u nizu predavanja predstaviti dva austrijska fotografa: Klaus Pichler i Peter Schreiner te fotografski kolektiv Fotohof iz Salzburga, koji je dosad izdao preko 300 publikacija.

– u subotu 11.3., istovremeno s otvorenjem izložbe studentskih radova u ADU galeriji f8, otvorit će se i izložba odabranih Fotohof tiskanih publikacija.

https://klauspichler.net/

http://fotohof.net/