Internetski preglednik koji koristite je zastario. Za optimalno iskustvo koristite neki od sljedećih preglednika.
performans

Jelsa Art Biennial: DIE GROSSE SONJA RITZ SHOW

OFFTANZ Tirol je umjetnički kolektiv koji je osnovan 2013. i sastoji se od profesionalnih suvremenih plesačica i plesača, koreografkinja i koreografa te ljudi s interesom za ples, umjetnost i kulturu. Mnoge su članice i članovi umjetnici s međunarodnim plesačkim iskustvom, ali nisu trajno povezani s institucijom.

Kolektiv na Jelsa Art Biennialu predstavlja performans „DIE GROSSE SONJA RITZ SHOW“, koji izvodi troje umjetnika u devet koreografskih sekvenci. Performans se bavi temom moždanih funkcija u odnosu na individualna i kolektivna sjećanja te doživljaje.
“DIE GROSSE SONJA RITZ SHOW” dugotrajan je performans koji se na duhovit i bizaran način bavi prirodom i ćudljivošću sjećanja, te fluidnošću vlastite biografije. Odjeci sjećanja generiraju se iz fiktivnih ili stvarnih narativa, pokretnih slika i manipulacije artefaktima, a na apstraktan, duhovit način nastaje ispreplitanje prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Performans se poigrava s time kako mi pojedinačno koristimo svoju maštu i kreativnost za stvaranje svojih sjećanja, u obliku neobičnog putovanja kroz vrijeme gledano kroz objektiv izmišljenog života. Publika je pozvana da gleda ili komunicira sa samim izvođačima.

https://www.facebook.com/jabiennial/

Jelsa Art Biennial: DIE GROSSE SONJA RITZ SHOW
© OFFTANZ Tirol