Internetski preglednik koji koristite je zastario. Za optimalno iskustvo koristite neki od sljedećih preglednika.
teatar

Kazalište ASOU: Das kleine Ich bin Ich

„Das kleine ich bin ich“ klasik je dječje književnosti autorica Mire Lobe (tekst) i Susi Weigel (ideja i crteži). Knjiga je objavljena je 1972. g., a Mira Lobe je u godini izdanja dobila Austrijsku državnu nagradu za književnost za djecu i mlade.

Kazališnu turneju organiziraju Austrijski kulturni forum Zagreb i Goethe-Institut Kroatien zajedno s lokalnim partnerima Centrom za kulturu Čakovec, Pučkim otvorenim učilištem Koprivnica, Osnovnom školom Vladimir Nazor u Čepinu te Narodnim sveučilištem Sesvete.

Theater Asou nezavisno je kazalište iz Graza osnovano 1994. g. Kazalište Asou teži umjetničkoj raznolikosti koja stvara „poeziju u prostoru“ (A. Artaud). To je kazalište u pokretu, kazalište slika koje zadivljuje, pokreće i zabavlja.

O predstavi:

Šarenom cvjetnom livadom šeta maleno stvorenje koje ne zna kako se zove. No kako je dobro znati tko si i kome pripadaš, maleno stvorenje kreće u potragu. Osjeća se povezano s mnogim životinjama, iako niti jednom drugom biću nije slično. Nije konj, nije krava, nije ptica, nije nilski konj.

Na putu do spoznaje pratimo naše maleno Ja sam ja.

Za djecu od 4 godine!

Redatelj: Michael Hofkirchner

Glume: Michael Hofkirchner, Ursula Litschauer, Ursula Urban, Birgit Unger

Scenografija, rekviziti: Christian Strassegger

Kostimi: Barbara Häusl

Dizajn svjetla: Christina Weber

Fotografije: Eva Buchinger

Produkcija: Ursula Litschauer / Ruth Knapp

Trajanje predstave: 50 min

Gostovanje je ostvareno uz potporu programa ACT OUT, projekta organizacije IG Freie Theaterarbeit, sredstvima Saveznog ministarstva za europske i vanjske poslove Republike Austrije.

https://www.theaterasou.at/

https://www.goethe.de/ins/hr/hr/index.html

https://czk-cakovec.hr/

https://www.pou-kop.hr/

https://ns-sesvete.hr/