Internetski preglednik koji koristite je zastario. Za optimalno iskustvo koristite neki od sljedećih preglednika.
edukacija

LJETNA ŠKOLA NA NJEMAČKOM JEZIKU

TEMA: FORUMTEATAR

Voditelj radionica: Stefan Kreuzer (Austrija)

Udruga studenata germanistike „DUDEN“ s Filozofskog fakulteta u Rijeci organizira ljetnu školu TheateRI, koja će se održati od 15. do 18. rujna 2020. g. u prostorijama fakulteta. Ljetna škola namijenjena je studentima germanistike koji žele unaprijediti svoja znanja i vještine u domeni kazališne pedagogije.

Program ljetne škole sastoji se od interaktivnih i zabavnih radionica u sklopu kojih će polaznici ljetne škole imati priliku sudjelovati u osmišljavanju, planiranju i izvedbi kratkih kazališnih predstava.

Ljetna škola TheateRI organizira se uz pomoć Grada Rijeke, Austrijskog kulturnog foruma Zagreb, Austrijske knjižnice Rijeka, Filozofskog fakulteta u Rijeci, Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci, Studentskog kulturnog centra te Erste banke.

https://www.theaterfueralle.at/der-verein/

LJETNA ŠKOLA NA NJEMAČKOM JEZIKU
vizualna umjetnost

Wojciech Czaja: Almost

Otvorenje izložbe povodom Noći muzeja 2022.

razgovor

Klimatski forumi petkom @ MSU

Razgovori o pokretu protiv klimatskih promjena u Hrvatskoj i Austriji u okviru izložbe ekološki angažiranog umjetnika Olivera Resslera.

vizualna umjetnost

Austr-i-ja bogata poviješću 1848. – 1945.

Izložba studenata Filozofskog fakulteta u Osijeku o različitim vidovima austrijske povijesti od polovice 19. do polovice 20. stoljeća.

vizualna umjetnost

Brisilda Bufi: out of frame

U radovima Brisilde Bufi odražava se osobni proces i intenzivno bavljenje fotografijom.