Internetski preglednik koji koristite je zastario. Za optimalno iskustvo koristite neki od sljedećih preglednika.
glazba

Millycent

Pijanistica, pjevačica i skladateljica Milly Groz aka Millycent je nesumnjivo u vlastitoj kategoriji. Radost i lakoća kojom spaja slobodnu improvizaciju, jazz, disco-pop, mačo tekstove iz 60-ih, feminističke stavove i hip-hop čine koncerte ove glazbenice vatrometom prštećih ideja. Milly Groz voli analognu tehniku, izravan kontakt s publikom i situacije u kojima pri svirci iznenađuje samu sebe. U radu često polazi od lirskih pjesama, a i sama piše i sklada.

Nakon koncerta, Jazz Bar u svom premijernom izdanju donosi posvetu modernim jazz heroinama. Stilski različite, žene današnjeg jazza ponajbolji su ambasadori žanra, bez obzira izražavaju li se spiritualnim, fusion ili jazzom naslonjenim na afro-beat. Glazbu biraju Mišel i Andrija, autori glazbene emisije Blues bar Radija 057, a događaj će podržati i Udruga vinara Zadarske županije pa će se uz glazbu moći uživati u izboru vrhunskih vina.

Ulaznice se prodaju na internetu, kao i na info pultu Providurove palače, u subotu 11:00-13:00 sati te u ponedjeljak i utorak od 11:00-13:00 i 17:30-19:30 sati.

Koncert se organizira u suradnji s Koncertnim uredom Zadar.

https://www.millygroz.com/millycent

https://www.facebook.com/millycentmusic/

https://www.kuzd.hr/hr/

www.udrugavinazadar.hr

https://kuzd.mojekarte.hr/hr/all.html

Millycent