Internetski preglednik koji koristite je zastario. Za optimalno iskustvo koristite neki od sljedećih preglednika.
prezentacija

Vegetarijanska ljetna kuhinja s Paulom Ivićem

Oni koji održivu prehranu bez mesa doživljavaju kao odricanje od užitka mogu mnogo naučiti od Paula Ivića. Slavni austrijski chef, čiji je bečki restoran TIAN nagrađen jednom Michelinovom zvjezdicom i četiri šeširića redakcije Gault&Millau, zalaže se za održivu prehrambenu kulturu sa sezonskim namirnicama koje su poštenim praksama uzgojene na organski način. U kolovozu predstavljamo odabrane recepte iz njegove kuharice „Vegetarijanska ljetna kuhinja”, koja je objavljena u Brandstätter Verlagu i prema kojoj možete spraviti jela i kod kuće!

Oni koje je zasvrbjelo nepce mogu otkriti i druga jela chefa Ivića u novootvorenom pop-up bistrou TIAN u zadarskom hotelu Falkensteiner Punta Skala Resort.

Vegetarische Sommerküche – Brandstätter Verlag (brandstaetterverlag.com)

Vegetarijanska ljetna kuhinja s Paulom Ivićem
© Eisenhut Mayer Brandstatter Verlag