Internetski preglednik koji koristite je zastario. Za optimalno iskustvo koristite neki od sljedećih preglednika.
Natječaji

Tehnološke stipendije Sveučilišta u Klagenfurtu

Sveučilište u Klagenfurtu raspisalo je natječaj za nove tehnološke stipendije. Prijave su moguće do 4. veljače 2024.

Pozitivan razvoj regionalnog tržišta rada na polju informatičkih i komunikacijskih tehnologija (IKT) doveo je do povećane potrebe za kvalificiranim stručnjacima i stručnjakinjama. Sveučilište u Klagenfurtu (AAU) regira na tu potrebu izobrazbom visoko kvalificiranih kadrova na području IKT-a i dodjeljuje tehnološke stipendije Sveučilišta u Klagenfurtu.

Mogu se prijaviti studentice i studenti koji su završili jedan od preddiplomskih studija u Hrvatskoj relevantnih za niže navedene diplomske studijske programe AAU-a i koje zanimaju sljedeći diplomski studiji na engleskom jeziku na AAU-u:

o studijski smjer Autonomous Systems and Robotics

o studijski smjer Networks and Communications

o studijski smjer Business Engineering

Zainteresirani se mogu prijaviti za jednogodišnje stipendije. Početak stipendija planiran je za zimski semestar 2024. AAU želi povećati udio studentica tehničkih znanosti i stoga ciljano poziva kvalificirane žene da se prijave za tehnološku stipendiju.

Prijaviteljice i prijavitelji su pozvani sudjelovati na online infosesiji u utorak 12. Prosinca u 15:00 (CET) i u utorak 16. Siječnja u 14:00 (CET).

Poveznica za pristup: https://classroom.aau.at/b/tos-2ze-84h-ghk (nije potrebna ranija prijava)

Na internetskoj stranici je dostupan tekst na njemačkom i engleskom jeziku sa svim relevantnim informacijama.

Natječaj i formular za prijavu dostupni su ovdje u bazi podataka s grantovima. (https://grants.at/en/?=MzQ2ODBfMzY1NDZfNQ==)

Tehnološke stipendije Sveučilišta u Klagenfurtu
© Waschnig