Internetski preglednik koji koristite je zastario. Za optimalno iskustvo koristite neki od sljedećih preglednika.
Vijesti

11. DANI AUSTRIJSKE KULTURE U OSIJEKU

Austrijski kulturni forum Zagreb zajedno s Gradskom i sveučilišnom knjižnicom Osijek – Austrijskom čitaonicom Osijek i Odsjekom za germanistiku Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Osijeku pod pokroviteljstvom Grada Osijeka ove godine po 11. puta organizira Dane austrijske kulture u Osijeku.


Realizaciju programa potpomogli su partneri iz Osijeka: Kinematografi Osijek – kino Urania, Kulturni centar Osijek te Isusovačka klasična gimnazija.
Program traje od 25. do 30. listopada 2021. g. te se dijelom odvija online i može se pratiti preko platforme ZOOM, a dijelom uživo.


Dani kulture u Osijeku primjer su kako se pomoću stalne znatiželje može graditi razumijevanje i znanje jednih o drugima, ali istodobno i načeti velika pitanja našeg vremena u kulturnom dijalogu. Riječ je o vidu suradnje koju obilježavaju osobni susreti u sklopu kulturnih događanja.


Organizatorima ja drago što su unatoč epidemiološkim ograničenjima uspjeli sastaviti raznovrstan program te mole sve posjetitelje da se prilikom održavanja fizičkih priredbi pridržavaju svih epidemioloških mjera kako bi zaštitili sebe i druge.

https://www.facebook.com/events/1026073124904329

11. DANI AUSTRIJSKE KULTURE U OSIJEKU
film

Drvo – pokradena šuma

Okolišni triler o nezakonitoj sječi stabala koji će vas prikovati za stolac.

glazba

Ansambl Synchronos

Međunarodni ansambl vas očekuje s čudesnim programom.

vizualna umjetnost

Almost

Fotografska izložba Almost je izraz čežnje za daljinom i nostalgije za tuđinom.