Internetski preglednik koji koristite je zastario. Za optimalno iskustvo koristite neki od sljedećih preglednika.
Vijesti

OTVOREN NATJEČAJ “EUROVISION: EUNICROATIA @HAY FESTIVAL EUROPA28!”

Kreativni natječaj za učenike i studente

EUNICroatia poziva sve studente te nastavnike i profesore osnovnih i srednjih škola da se sa svojim učenicima prijave na sudjelovanje u projektu My EuroVision: EUNICroatia @Hay Festival Europa28!

Ovaj edukativni projekt nastavlja se na izdavanje zbornika Europa 28 koji promiče perspektive europskih žena, autorica, znanstvenica, filozofkinja i umjetnica o Europi i njezinoj budućnosti. Ovo natjecanje nudi mladima pedagoški materijal i prostor za razvoj i dijeljenje njihovog viđenja Europske Unije, njezinih izazova, njezine budućnosti i njihove vlastite budućnosti u njezinim okvirima.

Natjecanje se odvija u dvije kategorije:

  1. a) studenti – uključuje sve punoljetne studente svih studija u Hrvatskoj
  2. b) učenici – uključuje učenike 7. i 8. razreda osnove škole te učenike 1. i 2. razreda srednje škole u Hrvatskoj

Propozicije natječaja i potrebnu dokumentaciju za svaku kategoriju možete pronaći u nastavku. Za sve dodatne informacije možete se javiti na anaeunicroatia@gmail.com.

Dokumenti za studente:

My EuroVision natječaj – studenti

Prijavnica – studenti

Izjava o suglasnosti – studenti

Dokumenti za učenike:

My EuroVision natječaj – učenici

Prijavnica – učenici

Izjava o suglasnosti – učenici

Pedagoška knjižica:

My EuroVision – EUNICroatia @ Hay Festival Europa28

O projektu:

My EuroVision: EUNICroatia @Hay Festival Europa28 projekt je EUNICroatia i Hay Festival (UK), WOM@ARTS (UK), European Short Story Festival (HR) i Predstavništva Europske komisije u Republici Hrvatskoj.

EUNIC – European Union National Institutes for Culture – europska je mreža organizacija i kulturnih instituta zemalja članica Europske Unije. Sastoji se od 36 članica iz 28 europskih zemalja. Članice EUNICroatia su British Council, Goethe-Institut Kroatien, Francuski institut u Hrvatskoj, Veleposlanstvo Republike Slovenije u Hrvatskoj, Austrijski kulturni forum Zagreb, Veleposlanstvo Kraljevine Španjolske u Zagrebu, Instituto Cervantes Zagreb, Wallonie-Bruxelles International, Instituto Camões, Zágrábi Magyar Intézet i Istituto Italiano di Cultura Zagabria.

OTVOREN NATJEČAJ “EUROVISION: EUNICROATIA @HAY FESTIVAL EUROPA28!”