Internetski preglednik koji koristite je zastario. Za optimalno iskustvo koristite neki od sljedećih preglednika.
Vijesti

univie: summer school for International and European Studies 2021

 Sveučilište u Beču svake godine organizira međunarodnu ljetnu školu za studente iz cijelog svijeta. 

“Univie: ljetna škola za međunarodne i europske studije 2021.” održat će se od 17. srpnja do 14. kolovoza 2021. na jezeru Wolfgang.

Četverotjedni program nudi kvalitetne tečajeve iz područja europskih studija, Austrijsku arbitražnu akademiju ujutro i tečaj njemačkog jezika poslijepodne. Tečajevi Europskih studija održavaju se na engleskom jeziku i bave se političkim, ekonomskim, pravnim, povijesnim i kulturnim aspektima razvoja Europe i Europske unije. Austrijska arbitražna akademija bavi se međunarodnim rješavanjem sporova putem arbitražnih sudova.

Zbog svog međunarodnog i interdisciplinarnog karaktera, raspon tečajeva u Ljetnoj školi nesumnjivo je zanimljiv studentima iz svih područja studija; a od posebnog interesa za studente koji se koncentriraju na Europu ili jedno od sljedećih područja studija: europski studiji, politologija, pravo (međunarodno pravo, europsko pravo), ekonomija, povijest, kulturologija, međunarodni odnosi, interdisciplinarni studiji i njemački jezik.

https://shs.univie.ac.at/summer-school/

Sveučilište u Beču svake godine organizira međunarodnu ljetnu školu za studente iz cijelog svijeta. "Univie: ljetna škola za međunarodne i europske studije 2021." održat će se od 17. srpnja do 14. kolovoza 2021. na jezeru Wolfgang.