Internetski preglednik koji koristite je zastario. Za optimalno iskustvo koristite neki od sljedećih preglednika.
Natječaji

Novi natječaj za tehnološke stipendije Sveučilišta u Klagenfurtu

Novi natječaj za tehnološke stipendije Sveučilišta u Klagenfurtu (Huawei Technologie Stipendien i University of Klagenfurt Technologie Stipendien) je objavljen. Prijave se mogu poslati do 19. veljače 2022.

Pozitivan razvoj regionalnog tržišta rada na polju informatičke i komunikacijske tehnologije (ICT) doveo je do povećane potrebe za kvalificiranom radnom snagom. Sveučilište u Klagenfurtu (AAU) reagiralo je na tu potrebi naobrazbom visoko kvalificirane radne snage na polju ICT-ja i dodjeljuje tehnološke stipendije (Huawei Technologie Stipendien and University of Klagenfurt Technologie Stipendien).

Osobe svih nacionalnosti koje su u Hrvatskoj završile preddiplomski studij i zainteresirane su za jedan od sljedećih diplomskih studija na polju ICT-ja na AAU-u

– Branch of Study Autonomous Systems and Robotics

– Branch of Study Networks and Communications

– Branch of Study Business Engineering

mogu se prijaviti za dotičnu jednogodišnju stipendiju. Početak je stipendije planiran za zimski semestar 2023.

AAU želi povećati udio studentica tehničkih znanosti i stoga ciljano poziva kvalificirane žene da se prijave za stipendiju na području tehnike.

U srijedu 25. siječnja 2023. u 15 sati putem sljedeće poveznice nudi se sudjelovanje na online info događanju na engleskom jeziku s detaljnijim informacijama o stipendijskom programu i postupku prijave:

https://classroom.aau.at/b/tos-2ze-84h-ghk

Natječaj i online formular na engleskom jeziku dostupni su u bazi podataka o grantovima ovdje. (https://grants.at/en/?=MzQ2ODBfMzY1NDZfNQ==)

Novi natječaj za tehnološke stipendije Sveučilišta u Klagenfurtu
Universität Klagenfurt © Alpen-Adria-Universität Klagenfurt